مراحل پیش خرید آپارتمان

content
خلاصه محتوا:
5/5
پیش خرید آپارتمان به افراد کمک می‌کند تا با پرداخت اقساط، صاحب خانه شوند. در قرارداد پیش فروش، تمام جزئیات مربوط به آپارتمان باید قید شود تا پس از تحویل مشکلی به وجود نیاید. افراد آگاه برای جلوگیری از ایجاد مشکلات، حین نوشتن قرارداد و تنظیم آن به تمام جزئیات توجه دارند. پس از صدور پروانه ساختمان، پیش فروشنده اقدام به تبلیغات و عرضه می‌نماید. دراین مقاله به بررسی چگونگی پیش خرید آپارتمان، مراحل پیش خرید آپارتمان ونکات مهم برای پیش خرید پرداخته‌ایم.

فرتاک Wiki

زمان مطالعه: 5 دقیقه

زمان مطالعه: 5 دقیقه

برای پیش خرید آپارتمان مراحل خاصی وجود دارد که شما باید به آن توجه کافی را داشته باشید. در صورتی که این مراحل را به درستی انجام ندهید، ممکن است مشکلاتی در معاملات شما به وجود بیاید.

این مقاله توسط تعاونی فرتاک گردآوری شده و در آن به بررسی چگونگی پیش خرید آپارتمان، مراحل پیش خرید آپارتمان و… پرداخته‌ایم.

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره پیش خرید آپارتمان دارید، می‌‌توانید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

پیش خرید آپارتمان چگونه است؟

پیش خرید آپارتمان چگونه است؟

همانطور که می‌دانید، قیمت آپارتمان‌ طی چند سال اخیر بسیار افزایش یافته است. همچنین با توجه به وضعیت اقتصادی، توان مردم برای خرید کاهش چشم‌گیری داشته است به همین دلیل پیش خرید آپارتمان در جامعه رونق پیدا کرده است.

با افزایش قراردادهای پیش فروش آپارتمان دعواهای حقوقی در این زمینه نیز به دلیل شرایط بالا گرفته است.

اما افراد آگاه برای جلوگیری از ایجاد مشکلات، حین نوشتن قرارداد و تنظیم آن به تمام جزئیات توجه دارند. زیرا در این شرایط ملک برای خریدار قابل مشاهده نیست و ممکن است، در نهایت خریدار از واحد خود راضی نباشد.

پس از صادر شدن پروانه ساختمان، پیش فروشنده اقدام به تبلیغات و عرضه می‌نماید. در این صورت افرادی که تمایل به خرید دارند می‌توانند، اقدامات لازم را انجام دهند.

در عقد قرارداد پیش فروش باید تمامی جزئیات مربوط به آپارتمان قید شود تا پس از تحویل مشکلی به وجود نیاید. زیرا شکایت‌ها و پرونده‌های حقوقی زیادی در این زمینه وجود دارند که به دلیل ناآگاهی از شرایط و قوانین مشکل ایجاد شده است.

نکات مهم پیش خرید آپارتمان

نکات مهم پیش خرید آپارتمان

برای پیش خرید آپارتمان باید به نکات مهمی توجه داشته باشید تا قرارداد درست و بدون مشکلی را بنویسید. به منظور جلوگیری از مشکلات در این زمینه بهتر است که به مواردی که در ادامه ذکر شده است را در نظر بگیرید. نکات مهم پیش خرید آپارتمان به شرح زیر است:

قید مشخصات طرفین

به منظور تنظیم قرارداد پیش خرید آپارتمان باید مشخصات طرفین همانند: نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس، عکس، شماره تلفن و… را قید کنید. همچنین بهتر است که سمت فروشنده مشخص شود که آیا صاحب ملک است یا پیمانکار، که بتواند معامله‌ای در این مورد انجام دهد.

شرح مشخصات ملک

بهتر است که تمام مشخصات ملک را با جزئیات شرح دهید. این مشخصات شامل: نقشه آپارتمان، تعداد اتاق خواب، کمد و کابینت، مصالح به کار رفته و… می‌باشد. ذکر این موارد از بروز مشکلات بزرگ جلوگیری می‌کند.

همچنین متراژ، طبقه و واحد، اشتراکات آب‌ و برق، پارکینگ و انباری و… را باید به طور کامل شرح دهید.

پرداخت ارزش آپارتمان

در این بخش ارزش آپارتمان و همچنین شیوه پرداخت آن را باید شرح دهید. آیا پرداخت به صورت نقدی یا چک است. آیا پرداخت اقساطی می‌باشد و اینکه زمان پرداخت اقساط به چه صورت است.

ذکر تمامی این موارد برای طرفین بسیار بهتر است. زیرا در صورت عدم پرداخت فروشنده می‌تواند قرارداد را فسخ کند.

سند رسمی یا وکالتنامه

مورد مهم دیگر، تعهد سند رسمی است. به این صورت که آیا شخص فروشنده سند رسمی یا وکالتنامه برای فروش دارد. در صورتی که هیچ یک از این موارد را نداشته باشد، ممکن است موجب به وجود آمدن مشکلات بسیاری شود.

زمان تحویل ملک

با تعیین تاریخ تحویل خیال خریدار از بابت سرمایه خود راحت است و می‌داند که در تاریخ تعیین شده صاحب خانه می‌شود. اما در صورت تاخیر در تحویل، باید تمامی ضررهای خریدار جبران شود.

متراژ ملک

اگر متراژ آپارتمان کمتر یا بیشتر از میزان تعیین شده باشد، قیمت نهایی طبق متراژ اصلی محاسبه می‌شود. همچنین در صورتی که متراژ واقعی تا 5% باشد هیچ یک از طرفین نمی‌توانند قرارداد را فسخ کنند. اما در صورتی که بیشتر از 5% باشد، خریدار می‌تواند قرارداد را فسخ کند.

بیمه

در واقع شخص فروشنده باید در مقابل ضررکرد مسئولیت‌پذیر باشد. به این معنی که در قبال خسارات ناشی از رعایت نکردن قوانین، عیب بنا و… مسئولیت خود را قبول کند.

اگر میزان خسارت بیشتر از میزان مبلغ پرداختی بیمه باشد، فروشنده باید میزان تفاوت را پرداخت کند.

انتقال سند

بعد از تمام شدن کار ساختمان و دریافت تاییدیه مهندس ناظر، شخص خریدار می‌تواند با ارائه مدرک درخواست خود را برای انتقال سند ثبت کند.

اگر پیش فروشنده تا 10 روز برای انتقال سند حاضر نشود، دفترخانه سند رسمی را به نام خریدار ثبت می‌کند. بعد از انتقال سند، قرارداد دیگر اعتبار ندارد و طرفین باید قرارداد را به دفترخانه تحویل دهند.

با توجه به این موارد پیش خرید آپارتمان را می‌‌توانید انجام دهید. برای پیش خرید می‌توانید از طریق آپارتمان‌های تعاونی‌ساز یا شخصی ساز اقدام نمایید. البته برای آگاهی از تفاوت این دو می‌‌‌توانید مقاله “تفاوت پروژه‌های تعاونی ساز و شخصی ساز” را مطالعه فرمایید.

آیا پیش خرید آپارتمان خوبه؟

آیا پیش خرید آپارتمان خوبه؟

پیش خرید آپارتمان امروزه به بسیاری از افراد کمک کرده است تا بتوانند صاحب خانه شوند. همچنین افرادی که سرمایه کمتری برای سرمایه‌گذاری دارند، می‌توانند از این طریق و با پرداخت اقساط سرمایه‌گذاری نمایند.

در این بخش به بررسی مزایا و معایب پیش خرید آپارتمان می‌پردازیم تا شما بتوانید، تصمیم درستی اتخاذ نمایید.

بنا بر دلایل زیر می‌توانیم بگوییم که پیش خرید آپارتمان خوب است:

  • قیمت این آپارتمان‌ها نسبت به آپارتمان‌های کامل کمتر است و ارزش آن پس از کامل شدن با دیگر واحدها فرقی ندارد.
  • امکان پرداخت به صورت اقساط وجود دارد و قدرت خرید خریدار از این طریق افزایش پیدا می‌کند.
  • خریدار می‌تواند در مراحل ساخت و تکمیل آپارتمان نظرات خود را اعمال کند و واحد را طبق سلیقه خود تکمیل کند.
  • با نظارت بر مراحل ساخت، خریدار مصالح مصرفی را روئیت می‌کند و از کیفیت آن آگاه است.

معایب پیش خرید آپارتمان:

  • عدم تحویل به موقع
  • فروش به چند نفر
  • کلاهبرداری شرکت‌های نامعتبر
  • عدم اخذ مجوزهای لازم

با در نظر گرفتن لیست مزایا و معایب متوجه شدید که پیش خرید آپارتمان خوب است. اما برای جلوگیری از کلاهبرداری در خرید خانه، بهتر است که با یک تعاونی معتبر جهت سرمایه گذاری همکاری داشته باشید. فرتاک یکی از تعاونی‌های معتبر منطقه 22 است که می‌‌تواند به شما در این زمینه کمک کند.

نمونه قرارداد پیش خرید آپارتمان

برای تنظیم قرارداد پیش‌فروش آپارتمان، باید مدارک خاصی ارائه شود. این اسناد و مدارک طبق ماده 4 قانون پیش فروش آپارتمان در سال 1389، شرح داده شده است.

در این بخش مدارک لازم برای تنظیم قرارداد پیش خرید آپارتمان را برای شما قرار می‌دهیم:

  • سند رسمی با حق احداث یا قرارداد رسمی
  • پروانه ساخت کل ساختمان
  • شناسنامه فنی مستقل برای هر واحد
  • بیمه نامه مسئولیت پیش فروشنده
  • تاییدیه مهندس ناظر
  • پاسخ استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک محل

در صورتی که فروشنده تعهداتی در مقابل صادر کننده پروانه داشته باشد، زمانی اجازه پیش فروش واحدها را دارد که حداقل 30% از تعهدات خود را عملی کرده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌‌‌توانید از طریق شماره تماس‌های موجود در صفحه با تیم پشتیبانی ما همراه باشید.

امتیاز کاربران:

5/5

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره تماس‌های ما

از ساعت 8:00 الی 18:00
روز سال ۲۴*۳۶۰ ساعت روز در
  • 021-46127729
  • 021-46147943
  • 021-46147967
  • 021-46147907
  • 021-46147885
همیشه در دسترس